Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ γιατί

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ γιατί:

 Θεωρούμε ότι η ενωτική προσπάθεια που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αποτελεί μεγάλη συνεισφορά στη συσπείρωση όλων των αντιμνημονιακών, αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων, για την αντιμετώπιση των πολιτικών επιλογών της τρόικα, οι οποίες εντείνουν την εκμετάλλευση της εργασίας και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

 Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ γιατί:

  • Δεσμεύεται για την ακύρωση των Μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, του καθεστώτος επιτροπείας από Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ., που αποτελούν αποτυχημένη συνταγή για έξοδο από την κρίση, εξοντώνουν την κοινωνία, λεηλατούν την χώρα και καταργούν τη λαϊκή κυριαρχία.
  • Υιοθετεί μία εναλλακτική πορεία ανάκαμψης και ανασυγκρότησης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες και δεσμεύεται να προωθήσει μέτρα που ανακουφίζουν τα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα και μέτρα αναδιανομής εισοδημάτων σε βάρος των εχόντων.

Ευελπιστούμε ότι ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα αποφύγουμε την υπερχρέωση της χώρας και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα στην Ευρώπη για “κούρεμα” του επαχθούς χρέους και για αναστολή της εξυπηρέτησης του υπολοίπου, με ρήτρα ανάπτυξης.

Advertisements