Το πρόγραμμα περιοδείας του προέδρου της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (30.04.2012)

Το πρόγραμμα της περιοδείας του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα αύριο Τρίτη 1η Μαΐου παρουσίασαν σε έκτακτη συνέντευξη τύπου τα μέλη της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Ν.Λάρισας Μάνθος Σαρρής και Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Μάνθος Σαρρής έκανε τα ακόλουθα σχόλια:

Όπως έχουμε πει εδώ και καιρό, εδώ και 2 χρόνια, τίποτα μετά την κρίση δεν είναι και δε θα είναι όπως πριν. Αρκεί κανείς να θυμηθεί τόσο τον χώρο και το μέγεθος των κλειστών συγκεντρώσεων των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου, όσο και τις εξαγγελίες τους που συνέπεσαν απόλυτα στην υπεράσπιση του Μνημονίου 1 και 2.

Τίποτα δεν είναι όμως ίδιο και στην Αριστερά. Αυτή τη φορά, για πρώτη φορά, είναι πλέον βέβαιο ότι την επομένη των εκλογών θα υπάρχει στο τραπέζι η εναλλακτική στο Μνημόνιο πρόταση της αριστερής κυβέρνησης. Είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτή την ιστορική στιγμή όπου το δίλημμα κυβέρνηση της Αριστεράς ή συνέχιση των Μνημονίων θα είναι πια κυρίαρχο στην πολιτική ζωή, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και τότε, η παροιμία του λαού μας «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος» θα επαληθευτεί.

Έχοντας επίγνωση της ιστορικότητας των στιγμών, όχι μόνο δε θα παραδώσουμε το όπλο που θα μας δώσει, με την ψήφο του ο λαός, της διερευνητικής εντολής, αλλά θα κάνουμε το παν για να υπάρξει μία κυβέρνηση με πυρήνα την Αριστερά και στόχο την υπεράσπιση της κοινωνίας από την εξαθλίωση και την έξοδο της χώρας από την ύφεση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετέφερε το κλίμα ενθουσιασμού που κυριαρχεί στις γραμμές του συνδυασμού μετά και την χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και απηύθυνε έκκληση στους φίλους του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ειδικά αυτή την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη μάχη του ψηφοδελτίου και να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν το συνδυασμό στις κρίσιμες αυτές ώρες.

Πρόγραμμα Περιοδείας Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα την 1η Μαΐου

  • 18.00 Κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου (πλησίον Εργατικού Κέντρου)
  • 19.00 Συνάντηση με γυναίκες και άτομα με αναπηρία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ν. Λάρισας (Παπακυριαζή 40, ισόγειο, πρώην Noodle Bar)
  • 20.30 Ανοιχτή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην πλατεία Ταχυδρομείου
Advertisements