Ενημέρωση σχετικά με τη μετακίνηση των ετεροδημοτών

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Ενημέρωση σχετικά με τη μετακίνηση των ετεροδημοτών

Νο 1
23/5/2012

Προς τη Γραμματεία και τις Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ

Συντρόφισσες και σύντροφοι

Την 6η Μαΐου ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του έκανε το πρώτο βήμα, αντιστεκόμενος στον εκφοβισμό και στις επιλογές του μνημονίου. Ο αγώνας για την ακύρωση του μνημονίου και τη σωτηρία της κοινωνίας από την καταστροφή πρέπει να συνεχισθεί.  Η εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου είναι τεράστιας σημασίας.

Στη νέα εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει με αισιοδοξία, διεκδικώντας και πιστεύοντας σε μια νέα κυβέρνηση με επίκεντρο την αριστερά. Στη μάχη αυτή δικαιούνται και πρέπει να πάρουν μέρος όλοι οι συμπολίτες μας που ήδη έκαναν το βήμα ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, εγκαταλείποντας τα κόμματα του μνημονίου.

Γνωρίζουμε ότι οι ετεροδημότες μπορούν να μεταφέρουν το αγωνιστικό κλίμα και να μεγαλώσουν το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, συμβάλλοντας καθοριστικά στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι ετεροδημότες θα φέρουν τη νίκη!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ
ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ –ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατανοώντας τις δυσκολίες φίλων και μελών, θα διευκολύνει τη μετακίνησή τους από τον τόπο κατοικίας με προορισμό τον τόπο όπου ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Καλούμε τους φίλους/ες και σ/φους και σ/σσες που θα μετακινηθούν με ΙΧ να δηλώσουν τον τόπο προορισμού τους και τις πιθανές θέσεις που διαθέτουν.

Για τον λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν με χερσαία μέσα (λεωφορεία, τραίνο) ή ακτοπλοΐα θα πρέπει άμεσα να επικοινωνούν:

  1. με τις τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία και τα εκλογικά περίπτερα,
  2. με το κεντρικό γραφείο που έχει συσταθεί για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών, στα τηλέφωνα 210-3378606, 210-3378607

Υπεύθυνοι για τη δουλειά των ετεροδημοτών είναι οι σ/φοι και σ/σσες  Δαρειώτης Μίμης, Φραγκιαδάκη Μαρία, Συναδινός Τζούλιος (6973317681), Σακούτης Νίκος (6979766813), Καπράνας Ζήσης (6976437186), Παππάς Στέλιος, Μαραγκουδάκη Δήμητρα και Καμπετσής Κώστας (6940564464).

Άμεσα πρέπει:

1. Οι επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ να καθορίσουν υπεύθυνο για τη μετακίνηση των ετεροδημοτών, ο οποίος θα έχει την επαφή με το κεντρικό γραφείο ετεροδημοτών.

2. Οι επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να καταγράφουν άμεσα

  • τους συντρόφους και τους φίλους που ήδη γνωρίζουμε ότι θέλουν να μετακινηθούν
  • τους συντρόφους και φίλους που μετακινήθηκαν και ψήφισαν την πρώτη φορά, αλλά για οικονομικούς λόγους δηλώνουν αδυναμία να ξανα-ταξιδέψουν
  • τους συντρόφους και φίλους που έχουν πρόβλημα άδειας από την εργασία και μπορούν να μετακινηθούν μόνο με τρόπο express

3. Οι τοπικοί υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ άμεσα και σε καθημερινή βάση συλλέγουν πλήρη στοιχεία όσων μας πλησιάζουν και ζητούν βοήθεια στη μετακίνηση, ενημερώνουν καθημερινά το κεντρικό γραφείο

4. Τα εκλογικά περίπτερα θα εφοδιαστούν με το κατάλληλο ενημερωτικό υλικό (κείμενο και αφισσάκι)

Οι λεπτομέρειες για οτιδήποτε αφορά την μετακίνηση των ετεροδημοτών (οικονομική επιβάρυνση, δρομολόγια, προορισμοί κλπ) θα διαμορφωθούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες κι αφού προηγηθεί τεχνική σύσκεψη όλων των υπευθύνων της Αττικής-Πειραιά και ενημερωθούν όλες οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της περιφέρειας.

Advertisements