Ανοικτές συνελεύσεις-συζητήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (08.06.2012)
Ανοικτές συνελεύσεις-συζητήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας

Κλιμακώνει την προεκλογική του δράση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ της Λάρισας, την τελευταία εβδομάδα πριν την Κυριακή των εκλογών 17 Ιουνίου, διοργανώνοντας σειρά ανοιχτών συνελεύσεων-συζητήσεων, στο πρότυπο της συνέλευσης που διοργανώθηκε στην Ελασσόνα με τον Μανώλη Γλέζο.

Το πρόγραμμα υλοποίησής τους, είναι το ακόλουθο:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ.: Ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση στην κεντρική πλατεία. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συμμετέχουν ο Νάσος Αθανασίου, δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς και η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κι εκ νέου υποψήφια, Ηρώ Διώτη.

ΛΑΡΙΣΑ Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ.: Ανοικτή συνέλευση-συζήτηση στην κεντρική πλατεία, παρουσία του Γιάννη Μπασκόζου, μέλους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Α’ Αντιπροέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

ΦΑΡΣΑΛΑ Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 7.00μ.μ.: Ανοικτή συνέλευση-συζήτηση στην κεντρική πλατεία, με την βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κι εκ νέου υποψήφια, Ηρώ Διώτη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να συμμετέχουν στις ανοιχτές συνελεύσεις και να συμβάλλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ώστε από τις 18 Ιουνίου, να πορευτούμε μαζί στις μεγάλες λεωφόρους της εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης, της αναπτυξιακής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Το Γραφείο Τύπου

Advertisements