Διαδικτυακή συνέντευξη για το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Εσείς ρωτάτε. Εμείς απαντάμε! To left.gr σε συνεργασία με το Red NoteBook διοργανώνει την πρώτη μεγάλη διαδικτυακή συνέντευξη! To left.gr εκπέμπει ζωντανά για πρώτη φορά και δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να απευθύνουν ερωτήσεις και να μάθουν από πρώτο χέρι τα πάντα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ., μια ανάσα πριν από τις εκλογές, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αριστείδης Μπαλτάς, ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, οικονομολόγος και μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Πουλαντζάς, απαντούν σε δύσκολες ερωτήσεις για το πρόγραμμα  του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορείτε να μας στείλετε μέσω email ερωτήσεις στο aks.left@gmail.com, με τις οποίες θα ανοίξει η συνέντευξη. Ωστόσο, ως γνήσιο τέκνο των social media, το left.gr, είναι εθισμένο στην αμεσότητα και την διαδραστικότητα. Γι’αυτό παράλληλα, την ώρα της συνέντευξης, σχολιάζει ζωντανά την εκπομπή και δέχεται νέες ερωτήσεις, που σίγουρα θα ανακύψουν μέσα από τη συζήτηση και τις οποίες κατόπιν θα απευθύνει στους καλεσμένους.
Το διαδικτυακό γεγονός της χρονιάς δίνει ραντεβού τη Δευτέρα 11 Ιούνη.
Μην το χάσετε!
Πηγή: left.gr
Advertisements