Εκδήλωση Νέων ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (13.11.2012)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ΛΑΡΙΣΑΣ
“Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία”

Εκδήλωση-συζήτηση για τα 39 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 διοργανώνουν οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο της Λάρισας αυτή την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

«Τριάντα εννέα χρόνια συμπληρώνονται από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και οι μέρες του Νοέμβρη, όπως και το αίτημα Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, δεν αναπαύονται στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Αποτελούν ένα διαρκές διακύβευμα για τους εργαζομένους και τη νεολαία, σε μία περίοδο όπου η Δημοκρατία, το δικαίωμα στη μόρφωση και την εργασία γίνεται θυσία στο βωμό των Μνημονίων, των πολιτικών κερδοφορίας και των προνομίων του κεφαλαίου.

Ο κόσμος της εργασίας και το νεολαιίστικο κίνημα, τιμώντας τις παραδόσεις του λαού μας για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική χειραφέτηση, καλούνται να στείλουν μήνυμα κοινωνικής ανυπακοής και ανατροπής των βάρβαρων, αντιλαϊκών πολιτικών, μήνυμα ενάντια στον φασισμό και στους νοσταλγούς του».

Στην συζήτηση θα μιλήσει η πανεπιστημιακός Θεανώ Φωτίου, καθηγήτρια Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείου, βουλευτίνα Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Συντονίζει το μέλος της Νεολαίας Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Γιώργος Μπλιαχούτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στον χώρο του Μαντάτου (23ης Οκτωβρίου 33, έναντι ξενοδοχείου Διόνυσος).

Advertisements